Λεπτομέρειες προϊόντος

30,00 €
Ο Καθρέπτης. Ομάδα Αναζήτησης

"Ο Καθρέπτης" στόχο έχει να μας φέρει σε επαφή με την αθέατη πλευρά του εαυτού μας. Αυτήν την πλευρά που συχνά δεν μπορούμε να την δούμε μιας και τα μάτια μας παίζουν άλλοτε με το φως και άλλοτε με την σκιά αυτού του κόσμου. Υπάρχει όμως ένα κοίταγμα που σε φέρνει σε επαφή με την αλήθεια. Αυτό κάνει ο καθρέπτης, πάντα λέει την αλήθεια.

Θα συναντήσουμε μέσα στην χρονιά 5 ωραίους αρχαίους ελληνικούς μύθους, φυσικά θα παίξουμε με καθρέπτες, πολύ διαλογισμό και αρκετή γνώση.

Σε μια εποχή γεμάτη με τόσες πληροφορίες, γνώση και εικόνες, οι λεπτεπίλεπτες εσωτερικές προβολές και τα καλέσματα της ψυχής χάνονται μέσα στην τόση ένταση. Ο καθρέπτης θα στρέψει την προσοχή μας προς τα μέσα, την ύπαρξη μας, την προσωπική υγεία, ευτυχία και χαρά.

Ο άνθρωπος απομακρύνεται από τον εαυτό του, την πραγματική του φύση, την ικανότητα του να θεραπεύεται, μα ακόμη πιο πολύ απομακρύνεται από την αναζήτηση του θείου και αυτό δημιουργεί βαθιά εσωτερικά κενά. Τα κενά αυτά μας δημιουργούν συναισθήματα αποτυχίας, απομόνωσης, δυστυχίας, αρνητικών σκέψεων, απόσυρσης κλπ.

Η ομάδα απευθύνεται σε όλους και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις ή προηγούμενη ενασχόληση με τον διαλογισμό.
Μόνη προϋπόθεση η αναζήτηση.