Τραπεζική κατάθεση:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον ακόλουθο λογαριασμό της τράπεζας Eurobank:

 • Eurobank
  • Αριθμός Λογαριασμού:
   01220000430101195283
  • Όνομα δικαιούχου:
   Δημήτριος Παπαγεωργίου
  • IBAN:
   GR2602601220000430101195283
  • BIC:
   ERBKGRAA

Κατάθεση η οποία πραγματοποιείται από τράπεζα διαφορετική της Eurobank σας επιβαρύνει με την προμήθεια της και η πληρωμή σας πιθανόν να καθυστερήσει να φανεί στον λογαριασμό της Εταιρίας μας.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία α) το ονοματεπωνυμό σας β) τον αριθμό παραγγελίας και ει δυνατόν γ) το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης, με e-mail στο info@isis-therapy.gr.

Σημείωση: Η παραγγελία σας θα δρομολογείται μετά την επιβεβαίωση της μεταφοράς χρημάτων στο λογαριασμό της εταιρίας ή τη λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής πληρωμής.

 

Αντικαταβολή:

Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής εντός Ελλάδας είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν διαφοροποιούνται απο την προσβασιμότητα της εκάστοτε περιοχής. Η εταιρία μας συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρία Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα). Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας τη στιγμή της παράδοσής - παραλαβής στο Courier. Ο εν λόγω τρόπος πληρωμής δεν ισχύει για την Κύπρο και το εξωτερικό.

 

Paypal:

Αρχικά χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο PayPal (δείτε εδώ πως μπορείτε να αποκτήσετε έναν, εάν δεν έχετε μπωρείτε να δημιουργήσετε έναν στο www.PayPal.com).

Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί της πληρωμής μέσω Paypal System (PAY NOW). Θα οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω λογαριασμού PayPal, και στο τέλος πατάτε: PAY NOW.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στη ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας το PayPal μπορείτε να στείλετε χρήματα online με ασφάλεια. Είναι 100% προστατευμένο από απάτες και σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις αγορές σας χωρίς να μοιράζεστε τα προσωπικά σας οικονομικά στοιχεία.

 


Για οποιαδήποτε άλλη απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς στο +30 2310 288 266 είτε με e-mail στο info@isis-therapy.gr.