ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3 €, επιβαρύνουν τον πελάτη και ισχύουν ΜΟΝΟ για την εταιρία Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier με την οποία και συνεργαζόμαστε. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιλογής άλλης εταιρίας ταχυμεταφορών απο τον πελάτη, οι χρεώσεις θα συμβαδίζουν με την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρίας και για αυτό το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Η ακολουθούμενη διαδικασία αλλαγής ενός προιόντος είναι η εξής:

  1. Ετοιμάζετε το δέμα σας και εσωκλείετε μέσα σε αυτό την συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής που παραλάβατε μαζί με το δέμα καθώς και την απόδειξη αγοράς.
  2. Πηγαίνετε το δέμα στο πλησιέστερο κατάστημα Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier και ζητήστε να αποσταλεί με χρέωση παραλήπτη με "κωδικο πελατη ???????" στην παρακάτω διεύθυνση:

    ➤ Διονυσίου Φραγκιαδάκη 33, 71304, Ηράκλειο
    ➤ +30 2310 288 266

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή του προϊόντος, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail για την πορεία του. 


Σημείωση:

Το ποσό των 3 € χρεώνεται στον πελάτη με τους εξής 2 τρόπους είτε:

  • Σαν αντικαταβολή κατά την αντικατάσταση
  • Αφαιρείται από το ποσό που επιστρέφεται στο λογαριασμό σας

Εάν λάβατε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής κατά τη διαδικασία αντικατάστασης ή επιστροφής.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, η πίστωση στον λογαριασμό σας θα εμφανιστεί εντός 10 εργάσιμων ημερών απο την παραλαβή του προϊόντος απο το καταστημά μας και θα επιβεβαιωθεί με ενημερωτικό e-mail απο την εταιρία μας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική επιστροφών παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο +30 2310 288 266 για την άμεση εξυπηρέτηση σας είτε στο info@isis-therapy.gr.

 

Φόρμα Υπαναχώρησης

Στοιχεία Παραγγελίας

Στοιχεία Επιστρεφόμενου Προϊόντος

Αιτία Επιστροφής

Με την επιστροφή μου θα ήθελα * 

1. Αλλαγή / Αντικατάσταση με το παρακάτω προϊόν

2. Να γίνει επιστροφή χρημάτων